Εκτύπωση
PDF
Δεκ
10

Το Centro Cultural Quilombo στηρίζει το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ!

Και φέτος οι Quilombo οργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Bazaar και υποδέχονται τις γιορτές με γεμάτο διήμερο εκδηλώσεων στο Quilombo Centro Cultural (Σερβίων 8, Ακαδημία Πλάτωνος) με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Οι επισκέπτες μπορούν να ψωνίσουν τα δώρα τους, να φάνε, να δούν παραστάσεις και να ακούσουν υπέροχες μουσικές.

 

Θα είναι εκεί και θα εκθέσουν: η Αθανασία Νάτσα, η Ειρήνη Κλεοπάτρα Αρσενικού, η Εβίτα Μυλωνά, η Χριστίνα Μακρυγιάννη, η Σοφία Κουρμπάση, η Κωνσταντίνα Γραμμένου, η Elianne Pauwels, η Χρυσούλα Μιχαλοπούλου, η Ράλλια Στεφανίδου, η Κατερίνα Αθανασίου, η Μαρίνα Σιγάλα με την Θάλεια Ραγκούση, η Χριστίνα Γεωργίου, οι Synallois και οι Lacantona.
Θα είναι εκεί και θα εκτεθούν το Σάββατο: η Μαριάννα Ασημακοπούλου από το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ με ένα Βιωματικό Εργαστήριο για ενήλικες, η Ανατολή Αρουτζίδη με μάθημα Μουσικοκινητικής για παιδιά, ο Στάθης Μαρκόπουλος με τον «Φασουλή», οι Froots Salad live το Σαββατόβραδο ενώ ακολουθεί αμέσως μετά ο Μάριος Σακκέτος, σε ένα καυτό, βραζιλιάνικο DJ Set.
Θα είναι εκεί και θα εκτεθούν την Κυριακή: η Ιωάννα Κάτο και η Κατερίνα Καϊσίδου από το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ με εργαστήριο “Wet Felting”, η Νέλλη Πουλοπούλου με εργαστήριο χορού για γονείς και παιδιά, η Ερατώ Σιωροπούλου με την κουκλοθεατρική παράσταση "O Κατακλυσμός στον Κόσμο των Ανθρώπων" και η Martha Moreleon με τον Άγγελο Πολυχρόνου και τον Γρηγόρη Ντάνη με βραζιλιάνικα τραγούδια.
Γνωρίζετε ότι κάθε χρόνο οι Quilombo επιλέγει μια φιλανθρωπική οργάνωση και υποστηρίζει το έργο της. Φέτος λοιπόν οι Quilombo στηρίζουν το Κέντρο Ημέρας «Βαβέλ» (www.syn-eirmos.gr/babel) που φροντίζει την ψυχική υγεία των μεταναστών οπότε και αποφάσισαν να προσφέρουν όσα κέρδη συγκεντρωθούν από το φαγητό που θα σερβίρουν.
Μπορούμε όμως να υποστηρίξουμε το έργο του Βαβέλ προσφέροντας και από μόνοι μας με δική μας πρωτοβουλία. Όσοι απο εσάς λοιπόν το επιθυμείτε μπορείτε να συνδράμετε και να φέρετε στο χώρο της εκδήλωσης τρόφιμα μακράς διαρκείας (χοιρινό κρέας εξαιρείται, προτίμηση σε ρύζι έναντι άλλων ζυμαρικών) ή προϊόντα καθαρισμού σπιτιού και προϊόντα προσωπικής υγιεινής που θα συγκεντρωθούν εμείς στο χώρο του Quilombo ειδικά για αυτό το σκοπό μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Θα είναι ένα γεμάτο διήμερο αυτό εδώ, στο Quilombo Centro Cultural.


https://www.facebook.com/events/205082576341720/

 

ΑΦΙΣΑ CHRISTMAS BAZAAR

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHRISTMAS BAZAAR