Εκτύπωση
PDF
Απρ
17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες και του Κέντρου Ημέρας Βαβέλ σχετικά με την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 11/4/2013 στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με θέμα: Πρόγραμμα «Προμηθέας: Ταυτοποίηση και Αποκατάσταση Θυμάτων Βασανιστηρίων».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Εκτύπωση
PDF
Απρ
16

Εκπαίδευση επαγγελματιών για την ταυτοποίηση και την υποστήριξη Θυμάτων Βασανιστηρίων

Στο πλαίσιο του έργου «Προμηθέας: Ταυτοποίηση και Υποστήριξη Θυμάτων Βασανιστηρίων στην Ελλάδα», το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, η Συν-ειρμός ΑμΚε Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Δανικό Ίδρυμα Ενάντια στα Βασανιστήρια Dignity διοργανώνουν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ταυτοποίηση, την παραπομπή, την υποστήριξη και την αποκατάσταση θυμάτων βασανιστηρίων.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4/2013

Για περισσότερες πληροφορίες ....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Εκτύπωση
PDF
Απρ
08

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ της “Συν-ειρμός ΑμΚε Κοινωνικής Αλληλεγγύης” σας προσκαλούν την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, ώρα 18.00 - 19.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, Αθήνα), στην ενημερωτική εκδήλωση:

Prometheus: Identification and Rehabilitation of Torture Victims in Greece

Προμηθέας: Ταυτοποίηση και Αποκατάσταση Θυμάτων Βασανιστηρίων στην Ελλάδα

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣΕκτύπωση
PDF
Μαρ
21

Α.Σ. ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ - Πρόσκληση για συμμετοχή

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ" στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Ενίσχυση κοινωνικού κεφαλαίου για την απασχόληση ανέργων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσω δράσεων αλληλέγγυας επιχειρηματικότητας" προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω πράξη.

Δείτε τη πρόσκληση

Α.Σ. ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ - Πρόσκληση για συμμετοχή

Α.Σ. ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ - Αίτηση συμμετοχής

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
25

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στην Κυψέλη

Το Κέντρο Ημέρας "Βαβέλ" συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της ομάδας κατοίκων " Η Κυψέλη μας" το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013. Η δραστηριότητα μας " Ο Τρενoδράκος" θα ξεκινήσει απο τις οδούς Μεγίστης και Φωκίωνος Νέγρη στις 12.00 και θα ολοκληρωθεί στις 14.00. Σας περιμένουμε!

Τρενόδρακος

Δείτε την αφίσα για το πρόγραμμα!

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στην Κυψέλη

Forum

Tώρα μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας, να ανταλλάξετε απόψεις και πληροφορίες πάνω σε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων. Μπείτε στην παρέα μας!

Με ενα κλικ...

Η γνωμη σας μετραει

Bρίσκετε το site του Κέντρου Ημέρας "Βαβέλ" χρήσιμο;